0470-671 02 info@mbio.se

Om Kaminbutiken

Som kund hos Kaminbutiken kan du alltid lita på att du får hjälp av personal med lång erfarenhet, stor expertis och uppdaterad kunskap som vi vidareförmedlar till dig som kund. Med generösa garantier på såväl kaminer och arbete kan du lita på att du är i trygga händer. Tillsammans med våra partners och leverantörer ser vi till att erbjuda de optimala lösningarna för våra kunder. Vårt mål är genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar.

Vår bakgrund

Vi startade inom pelletsbrännarbranschen med egen tillverkning av brännare och är fortfarande aktiva inom pellets. Marknaden var tyvärr styrd av bidrag för konvertering från olja och el så fick vi fick styra om till vår nuvarande verksamhet. Braskaminer, som nu är vår huvudverksamhet, har vi sysslat med sedan 2005 och vi har stor nytta av de kunskaper vi skaffat oss inom pelletsvärme. Vi har genom åren även sålt och installerat vedpannor och solfångare. Tack vare vår kunskapsbredd klarar vi också avancerade vattenburna lösningar.

 

Fem goda skäl att välja Kaminbutiken:

 

Nyckelfärdiga installationer

Kaminbutiken tar varsamt hand om varje unikt uppdrag och strävar alltid efter att hjälpa dig med helheten. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig med allt från bygganmälan, val av produkt till byte, personlig service och komplett installation. Enklare kan det inte bli.

Brett utbud av kaminer

Hos Kaminbutiken finner du ett brett utbud av braskaminer i olika storlekar och prisklasser. Kaminbutiken Räppe erbjuder ett brett utbud av braskaminer. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter kan du garanterat hitta något som passar för just dina behov och önskemål.

Kvalité in i minsta detalj

Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Från val av samarbetspartners och leverantörer till kundbemötande och självklart de produkter och tjänster vi erbjuder i butiken. Vi lämnar en kvalitetsgaranti på alla produkter och tjänster vi säljer, vilket gör att du som kund alltid kan känna dig trygg i ditt val av värme- och energileverantör.

Enkelt att elda miljövänligt

När man arbetar inom värme- och energibranschen är det viktigt att hålla sig uppdaterad på nya och moderna tekniska möjligheter. Vi erbjuder uppvärmning och energialternativ som står för hållbar utveckling och långsiktigt miljötänkande.

Alltid personlig service

Service handlar inte bara om ett brett leende och ett trevligt bemötande, utan det handlar om helheten. Med flexibilitet och noggrannhet utför vi våra servicetjänster, inte bara i Växjö utan i hela Kronobergs län. Kaminbutiken hjälper dig från första idé till de att du kan tända och njuta av värmen från din alldeles egna braskamin.

Kontakta Oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Välkommen att kontakta oss eller besök vår butik för att veta mer om hur vi bäst kan hjälpa dig att uppfylla dina önskemål.