0470-671 02 info@mbio.se

Nyckelfärdiga installationer

Kaminbutiken tar varsamt hand om varje unikt uppdrag och strävar alltid efter att hjälpa dig med helheten. Med dina behov och preferenser ser vi till att hitta kaminer som passar dig och ditt hem. Vi strävar alltid efter att hjälpa dig från första tanke på kamin till att du sitter framför din braskamin och njuter av värmen från brasan. Känn dig trygg med att vi hjälper dig med allt från bygganmälan, val av produkt till byte, personlig service och komplett installation. Enklare kan det inte bli. 

Hjälp med bygganmälan

Innan du eldar måste du få ett skriftligt godkännande från stadsbyggsförvaltningen. Vi hjälper dig med din bygganmälan och alla andra dokument som behövs vid installation av din nya braskamin.

Personlig service

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en personlig och komplett service.

Som kund hos Kaminbutiken får du en samarbetspartner som verkligen erbjuder hållbara lösningar för alla parter.

 

Val av rätt braskamin

Vi hjälper dig med rätt val av kamin som passar dina förutsättningar och behov. Med ett brett utbud av kaminer kan vi garantera att du hittar något som passar för just dig och ditt hem. Låt oss inspirera dig!

Komplett installation

Våra erfarna montörer finns alltid redo att hjälpa dig med en installation av din nya braskamin. Vi utför kvalitetssäkra installationer så att du kan utnyttja din braskamin maximalt.

Byte av tidigare kamin

I vårt helhetsansvar ingår även bortforsling av din gamla kamin. Det gör det bekymmersfritt för dig som kund oavsett om du redan har en kamin eller inte. Vi strävar efter att underlätta för dig så att du kan luta dig tillbaka.

Kontakta Oss

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig?
Välkommen att kontakta oss eller besök vår butik för att veta mer om hur vi bäst kan hjälpa dig att uppfylla dina önskemål.